Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

Η «Πρωινή Ενημέρωση» της ΕΡΤ απευθείας από το Ηράκλειο της Κρήτης

Η «Πρωινή Ενημέρωση» της ΕΡΤ, αγκαλιάζει την Περιφέρεια και εκπέμπει Δευτέρα 18 και Τρίτη 19 Νοεμβρίου από το Ηράκλειο της Κρήτης, μεταφέροντας τον παλμό του νησιού, αλλά κυρίως τις εξελίξεις στο δικαστικό μέγαρο της πόλης όπου θα εκδικαστεί η αγωγή των 20 εργαζομένων, στην ΕΡΑ Ηρακλείου και τον Τηλεοπτικό Σταθμό Κρήτης για την παράνομη απόλυσή τους την 11η Ιουνίου, όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ.

  Από τις 8 μέχρι της 11 το πρωί, ο Νίκος Αγγελίδης και η Φανή Καλαθάκη, θα βρεθούν έξω από το

 δικαστικό μέγαρο, στο δρόμο και σε ένα γνώριμο πλέον σκηνικό από όπου θα ενημερώνουν για τα τεκταινόμενα στη δικαστική αίθουσα αλλά και για όλα τα θέματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία.

  Με καλεσμένους πολίτες και εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και φορέων της ανατολικής Κρήτης, που θα δώσουν το παρών στο δικαστήριο για να σταθούν στο πλευρό των εργαζομένων, οι συντελεστές της «Πρωινής Ενημέρωσης» θα μεταφέρουν τη θέση και την άποψη της Κρήτης, για όλα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες.

  Όλα αυτά θα μεταδοθούν μέσω των ιστοσελίδων www.ertopen.com και thepressproject.gr και ραδιοφωνικά από τις συχνότητες  της ΕΡΑ Ηρακλείου στους 97,5, 105,6 και 96,4 και της ΕΡΑ Χανίων στους 100,6 στα FM και στα 1512 στα μεσαία κύματα, καθώς και από πλήθος ιστοτόπων σε όλη τη χώρα.